Toti Soler presenta ‘Fill de la fortuna’ al Barnasants

El recital inclourà actuacions de les convidades Gemma Humet i Sandra Bonillo, que també canten al disc

Redacció.- Toti Soler presenta el seu darrer disc, ‘Fill de la fortuna’ (Satélite K, 2022), en la present edició del Barnasants. Les artistes Gemma Humet i Sandra Bonillo, que interpreten temes al disc, actuaran com a convidades en el recital. El trenta-setè àlbum del vilassarenc reuneix 18 temes, 11 dels quals són propis i, els altres set, de cantautors a qui admira. Són temes pensats per a guitarra solista, grup i cançons, que interpreta amb diferents convidats com Mireia Vives, Rosa Mateu, els seus néts Marc i Pol, el contrabaixista Marc Prat i el percussionista Arnau Figueres. L’àlbum, que ha portat tres anys de feina amb la pandèmia pel mig, ha estat enregistrat a la casa de Soler a l’Empordà.

Entre el repertori, destaquen les versions de ‘La santa espina’ o ‘Som’ de Raimon, en un disc que conté temes de gèneres i estils variats com la buleria, la sardana, el folk, el flamenc o el jazz. A més, Soler oferirà al públic una selecció dels millors temes que ha escrit durant els quasi seixanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició, en un captivador recorregut a través del seu l’exquisit univers musical de guitarra catalana. El recital serà el proper dijous, 13 d’abril, a les 20.30h del vespre, a la sala Tete Montoliu de l’Auditori de Barcelona.

El mateix dijous 13, la programació del Barnasants inclou el recital de Heidi Igualada i Marta Campos, trovadores cubanes, al Centre Cívic Sagrada Família, d’entrada lliure; i el concert de rock de Rubén Pozo a la sala Luz de Gas.