'Transformació!' Un taller familiar per aprendre a construir joguines amb material de rebuig amb la peça 'Croco'

El proper dissabte 21 de març a les 18 h s’obre, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, aquesta proposta adreçada a nens i nenes de 4 a 10 anys.

El taller Transformació! és una activitat lúdica amb la que els més petits aprendran, mentre juguen, a construir objectes i joguines utilitzant material de rebuig, mitjançant la peça Croco.

Croco és un projecte de Núria Pérez Pedrola, una de les talleristes; és un joc de construcció, una peça d’unió aplicable a materials diversos a través del qual nens i nenes poden materialitzar els seus mons imaginaris a través de la creativitat  aplicada a la manipulació i transformació de materials reutilitzats.

Es tracta doncs d’un espai lúdic que permet sensibilitzar els nens i nenes sobre l’excés d’objectes i de material de rebuig que generem, i mostrar-los com algunes pràctiques creatives i tecnològiques poden contribuir a millorar-ho.

Els artefactes realitzats durant el taller familiar, passaran a formar part de l’exposició Transposicions, disseny fora de camp.