TRAPEZI, XII Fira del Circ de Catalunya, torna a Reus

Des del 14 fins el 18 de maig de 2008

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, celebra enguany la seva dotzena edició des de dimecres 14 de maig fins a diumenge 18 de maig als carrers, places i teatres de la ciutat de Reus.
Una seixantena de companyies amb uns 140 espectacles converteixen, com cada any, Reus en capital del circ.
Trapezi comptarà amb companyies procedents D’arreu del món, de les quals una bona part són catalanes. De fet , en aquesta dotzena edició, Trapezi compta amb més companyies del país que mai. Bèlgica, però, és el país amb més representació a la Fira.
La Fira del Circ de Catalunya també es vol convertir en plataforma per a les joves promeses del món del circ i ho ha fet convidant 3 escoles de formació circense (Rogeli Rivel -Barcelona-, Carampa -Madrid- i Chatelraut -França- ) que han preparat diversos números protagonitzats pels seus alumnes i han escollit la direcció artística de Trapezi.
L’encarregada D’inaugurar el Festival va ser la companyia francesa Treteaux du coer volant , amb L’espectacle Cocons, que es va poder veure a la Plaça Mercadal el dimecres.
Els directors artístics de Trapezi, Bet Miralta i Jordi Aspa, destaquen la presència D’artistes formats a Catalunya i que han arrodonit la seva formació a escoles de circ de França. En concret, es tracta de la companyia de la catalana Alba Sarrauta, SeriosamenteTragicomedia, que actua al Teatre Bravium amb un espectacle innovador i poètic Mirando a Yukali i de la companyia Mumusic Circus amb L’espectacle Merci Bien, un muntatge que té la música com a protagonista i que és una coproducció de Trapezi.

Etiquetes:
,