Trau guanyen el 14è Concurs de Maquetes Sona 9

Pantaleó s'emporten el Premi Joventut, Manuela Kant el Premi Èxit i Els PezPsiquiatra el Premi per Votació Popular

Davant un públic entregat i molt familiar, Trau van guanyar el Sona 9 2014 en una final en directe molt competida celebrada aquest dimarts 11 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

El premi Sona 9 suposa per als guanyadors l’enregistrament i edició d’un disc amb un productor professional, la portada de la revista Enderrock de l’agost del 2015 i una minigira de cinc concerts remunerats en festivals musicals com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic.

El segon classificat i premi Joventut, Pantaleó, ha obtingut com a premi l’enregistrament en un estudi professional i edició digital d’un EP amb 4 cançons, 1.000 euros en material musical i una minigira de 3 concerts remunerats per Catalunya.

El premi Èxit, que s’atorga al tercer classificat del Sona 9, va ser per al grup Manuela Kant, i consta de: l’enregistrament en un estudi professional i edició digital d’un EP amb 4 cançons.

En aquesta edició del Sona 9 també es va fer entrega del premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots entre els 20 grups classificats del Sona 9. Aquest premi se’l va emportar la formació barcelonina Els PezPsiquiatra, i consta de 1.000 euros en material musical.

A la festa final del Sona 9 2014 també s’han pogut veure els directes de Morgat Morgat i Copa Lotus, guanyadors dels premis Joventut i Sona 9 del 2013.