TreballemGi oferirà més de 500 ofertes de feina d’unes 60 empreses

Un 60% de les empreses participants realitzen contractacions, segons dades de les anteriors edicions

Redacció.- La fira d’ocupació TreballemGi oferirà més de 500 ofertes de feina que proposen unes 60 empreses. A banda de les firmes que hi participen a títol individual, moltes altres ho faran sota el paraigua del seu gremi. L’esdeveniment, en aquesta ocasió en el seu format virtual, tindrà lloc el 18 d’abril, de 9 h a 18 h. La fira se celebrarà en una plataforma pròpia de la Cambra de Comerç de Girona a l’adreça firavirtual.treballemgi.cat.

Una de les dades més rellevants és que el 60% de les empreses que han participat en edicions anteriors constaten haver contractat personal gràcies a la fira, segons es desprèn de l’enquesta realitzada a les empreses a la darrera edició.

Durant tota la jornada, els inscrits podran conèixer les empreses participants, així com apuntar-se a les ofertes de feina i realitzar entrevistes. Les inscripcions a la plataforma per assistir a la fira d’ocupació es poden realitzar fins al mateix dia.

Aquesta fira és un punt de trobada entre les empreses que necessiten incorporar talent i les persones en recerca de feina. S’hi podran trobar oportunitats laborals corresponents a una trentena de perfils laborals diferents dels camps de l’administració i la gestió, l’arquitectura i l’enginyeria, el comerç, l’edificació i l’obra civil, l’educació, l’electricitat i electrònica, la mecànica i la soldadura, l’hostaleria i turisme, la imatge personal, la informàtica, la instal·lació i el manteniment, la logística i la gestió de magatzems, la sanitat, i el transport.

 

La Fira es complementa amb conferències i tallers

– Punts claus per crear la teva marca personal / Ponent: Elisabet Abadal

– Emprendre: mites i realitats / Ponent: Soraya Martínez

– Qui sóc? On estic? I cap a on vaig / Ponent: Hèctor Hernandez Piñeiros

– L’assessorament en imatge, una demanada laboral en permanent creixement / Ponent: Marc Frigola

 

Edicions anteriors

A la darrera edició, celebrada en format presencial a l’Auditori de Girona el passat mes de novembre de 2022, es van oferir 430 ofertes de feina de 58 empreses participants, amb 616 inscrits i 448 visitants. En total es van realitzar 2.057 entrevistes de feina.

Durant les 8 edicions anteriors, hi han participat 367 empreses, que han ofert 1.684 ofertes de feina. Hi han hagut 4.200 inscrits i s’han realitzat més de 12.000 entrevistes.

La Fira està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb col·laboració de la Diputació de Girona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Girona, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil i les Cambres de Comerç.