?Tres dies amb la família? a onze sales catalanes

Nausicaa Bonnín i Eduard Fernández són els protagonistes del film

El Circuit Català de Cinema Digital (CCCD) estrenarà a partir D’avui divendres la peL’lícula ?Tres dies amb la família? als cinemes: Urgell (Mollerussa), Majèstic (Tàrrega), JCA Cinemes (Valls), Guiu (La Seu D’Urgell), Casal (Agramunt), Comtal (Ripoll), Catalunya (Berga), Kyton (Palamós), Casal (Montblanc), Armengol (Bellpuig) i Agrupació (Vielha).

La Lea ha de viatjar sobtadament a Girona on el seu avi ha mort. Allà L’espera la seva família que pràcticament no ha vist des que va marxar. La mort del patriarca dels Vich i Carbó és L’excusa perfecta per forçar la convivència entre els seus descendents. Els tres dies que dura la vetlla, la missa i L’enterrament són un bon moment per observar aquest joc D’aparences D’una burgesia conservadora en què tots els problemes són evidents però mai explícits. La Lea rebutja aquest món hipòcrita.

La peL’lícula està interpretada per Nausicaa Bonnín, Eduard Fernández, Philippine Leroy-Beaulieu, Ramón Fontserè, Francesc Orella, Amâlia Sancho, Aida Oset i dirigida per Mar Coll.

El Circuit Català de Cinema Digital (CCCD) neix amb la intenció D’acostar el consum cultural audiovisual al públic de comarques a través de sales cinematogràfiques que aposten per la innovació tecnològica.

Etiquetes: