Tres espectacles dirigits al públic familiar arriben a Temporada Alta per Fires de Sant Narcís

El festival acull l’espectacle "Enfila SA", de Cia. Estampades, que a través de la dansa i el circ explica la història de dues treballadores d’una fàbrica tèxtil dels anys 50

Aquest cap de setmana, coincidint amb Fires de Sant Narcís, Temporada Alta acull tres espectacles dirigits al públic familiar, “Enfila SA”, d’Estampades, espectacle recomanat per tots els públics, l’internacional Bag Lady, de Malgosia Szkandera, recomanat a partir dels 9 anys, i “Suite núm.1 Els batecs del cargol”, de Concerts per a Nadons, que s’adreça a infants dels 0 als 3 anys.

La companyia Estampades presenta a Temporada Alta l’espectacle “Enfila SA”, un muntatge de dansa i circ que enfila històries recreant la vida d’una fàbrica tèxtil. Amb la col·laboració en la producció de Temporada Alta  2014, Kreas 2014, Osic i Factoria Cultura Coma-Cros, Berta Escudero i Paula Radresa ofereixen un espectacle gratuït que recrea la vida de dues dones dels anys cinquanta que treballen en una fàbrica tèxtil: Filant històries, presenten un muntatge de circ de carrer proper i emotiu, dirigit per Sergi Escandell. L’Espai Marfà acollirà una única funció d’aquest espectacle adreçat a tots els públics aquest proper dissabte 24 d’octubre a les 19h.

Per als més petits el festival, de 0 als 3 anys, torna a Temporada Alta un dels espectacles més esperats: “Suite.núm.1 Els batecs del cargol”, de Concerts per a nadons. Tres funcions dissabte 24 i tres funcions diumenge 25, despertaran la sensibilitat artística dels més petits de la casa. Producció de Temporada Alta 2014, aquest clàssic del festival posa la música en escena per estimular els espectadors a través d’un joc sonor i visual: els infants podran interactuar amb els músics i circular lliurament per l’espai. 

Per últim, arriba a Temporada Alta una altra proposta adreçada al públic familiar. “Bag Lady” de Malgosia Szkandera, per a infants a partir dels 9 anys. Aquest muntatge, de dansa, circ i teatre, proposa un món de poesia i jocs a partir d’un element tant quotidià com és una bossa de plàstic. La intèrpret, de la companyia The Bag Lady Theatre, juga amb els límits del teatre d’objectes i les marionetes, oferint aquest espectacle que acollirà la sala La Planeta en una única funció diumenge 25 d’octubre.

Concerts per a Nadons i “Bag Lady” formen part de la programació familiar englobada sota el segell de qualitat El Planter. Són propostes escèniques escollides per estimular la sensibilitat artística dels més petits fent-los descobrir nous llenguatges. “Enfila SA”, d’Estampades, forma part de la programació de Temporada Alta adreçada a tots els públics, formada per vuit propostes que fan una aposta clara per arribar a totes les edats amb la programació de circ, música, teatre o dansa, pensant clarament amb els espectadors del futur.