Tres setmanes de circ amb la companyia de funàmbuls Les Colporteurs

L'espectacle està creat per Antonine Rigot

Els dies 8 i 9,  del 12 al 16 i del 19 al 23 de maig, la companyia francesa Les Colporterurs presenten Le fil sous la neige al Mercat de les Flors, un espectacle D’artistes del cable (funàmbuls) creat per Antonine Rigot, reputat funàmbul que, després D’una llarga carrera, va patir una caiguda, impossibilitant-lo per seguir a les pistes. Aquest és un espectacle amb tints autobiogràfics amb set artistes i 3 músics en directe.
Per primera vegada es reuneixen sota un mateix envelat set funàmbuls, set artistes virtuosos i singulars. Molt més enllà de la proesa tècnica, i tanmateix ben real, creen una coreografia aèria, un cant de cossos a set veus, sensible i poètic. Un espectacle, D’alguna manera, autobiogràfic.

Antoine Rigot L’introdueix a la pista, al terra. Ell, va caure fa sis anys. És la seva història la que ens transmet a través D’ells, deixant-nos penjats dels seus passos, commoguts per allò que la seva dansa en L’altura explica de les nostres vides perforades, lleugeres i tan fràgils, anhelants i maldestres…

Etiquetes: