Tribut als vint anys de Els més grans pecadors

Pep Sala recorda el gran disc de Sau al Teatre Artèria Paral·lel

Aquest 2011, coincidint amb el vintè aniversari de la sortida al mercat del disc ‘El més gran dels pecadors’, Pep Sala realitzarà un concert per recordar els anys de Sau i, en especial, L’època en la que es va fer la gira de presentació D’aquest disc. En aquesta ocasió, el Teatre Artèria-Paral·lel ha estat L’escollit per dur a terme la commemoració del disc més venut i més popular de la història de Sau.

El 13 de juny a les 8 del vespre es durà a terme L’espectacle, que tindrà una durada aproximada de dues hores. Serà un concert monogràfic D’aquella època fent especial incís en la gira de promoció del disc que es va fer vint anys enrere. S?hi interpretaran majoritàriament els temes que van ser inclosos dins de El més gran dels pecadors, cançonsque faran reviure el punt més àlgid de la trajectòria musical del grup Sau, juntament amb altres que van
acompanyar a aquella gira. Per aquest homenatge a ‘El més gran del pecadors’, després D’un hivern en què Pep Sala ha portat una formació de músics en format acústic, L’artista tornarà a acompanyar-se de bateria, baix, guitarra, percussions, teclats i coros; per tal de poder oferir un concert enèrgic i vibrant a tots aquells que estiguin disposats a gaudir D’un espectacle ple de records amb un gran fil conductor: la música de Sau.

El disc

L’any 1991 va veure la llum ‘El més gran dels pecadors’. Cançons com Tu encens el meu foc, Això es pot salvar, Me?n torno a Sau o El tren de mitjanit van dur Sau a la popularitat i van convertir-los en el grup de referència del que es va anomenar rock català. El treball inclou cançons que van marcar una generació i que, amb el temps, han aconseguit consolidar-se entre les cançons més populars de la música catalana. A més, ‘El més gran dels pecadors’ va presentar-se en una gira amb més D’un centenar de concerts per gran part de la geografia del país.

El disc va vendre més de 100.000 exemplars i va obtenir el ?disc D’or?, fet que va acabar convertint a aquest doble treball en el més popular de la discografia de Sau. S’hi podien trobar col·laboracions de grans músics com Phil Manzanera, Ian Levan, Dani Nel·lo o Keith Bessey. La producció va anar a càrrec del propi Pep Sala i de Keith Bessey.

Etiquetes:
,