?Trobar d'enyor?

L'espectacle inclou cançons tradicionals de trobadors i poemes de J. Verdaguer i Martí Pol

La Plaça dels Jurats de Girona serà L’escenari de concerts de música medieval, tradicional i noves músiques els dies 7 i 14 D’agost. El públic assistent podrà gaudir de cançons de Trobadors Catalans i Occitans, cançons tradicionals D’origen medieval, poemes de J. Verdaguer i Martí Pol i temes de composició pròpia dins una expressió musical a cavall entre el jazz i les noves músiques.

A més en aquests vespres musicals també es podrar gaudir de varietat de pastes i pastissos, creps artesanals, infusions i tisanes, sucs de fruita natural, ratafia… elaborats amb productes naturals i biològics.

Els components de L’espectacle són:

Alfons Encinas: nickelarpa, psalteri, viola de roda, mandola, llaüt àrab, arpa medieval, viola D’arc, baglama, guitarres clàssica, acústiques de 6 i 12 cordes, elèctrica i veu.

Miriam Encinas: flautes de bec, ney, viola de gamba, teclat i percussions.

Jaume Catà: tabla indú, darbouka, tar,bendir, gerres, caixó flamenc, efectes i bateria.

Pere Martínez: baix elèctric

Ahir al vespre la plaça dels Jurats també va ser L’escenari de L’espectacle ?Comeback? de la Cia Los 2 Play. L’obra està dirigida per Leandre (Cisa Leandre-Claire) i amb la interpretació de la clown Cristina Sole. Un espectacle ple D’acrobàcies i piruetes.