Txarango presenta El gran ball, un nou disc doble que ja s’han venut 23.500 unitats

S'ha venut la totalitat de l’edició limitada que s’ha fabricat

Redacció.- Txarango presenta El gran ball, un nou disc doble que ha gravat per a compensar la tristesa i el xoc que va suposar la suspensió de la gira de comiat “El gran circ” que tenien planificada per 2020 i de la que se n’havien venut més de 100.000 entrades.

Davant d’aquesta situació inesperada, els Txarango van proposar a les persones que tenien entrada bescanviar-la per un exemplar d’aquest disc tan especial. Paral·lelament, també el van posar a la venda al seu web. Tot això durant un temps limitat d’una mica més d’un mes i amb el missatge que el disc no es tornaria a fabricar ni a vendre.

En total se’n van vendre 23.500 unitats, que són la totalitat de l’edició limitada que s’ha fabricat, que no està a la venda enlloc.

El gran ball ha resultat un disc doble d’edició limitada i numerada on els Txarango recuperen les seves cançons més emblemàtiques amb col·laboracions de luxe: Amparanoia, Lluis Llach, Joan Garriga, Judit Neddermann, Zoo, Stay Homas, Marcel i Júlia, Gerard Quintana, Ana Tijoux, El Diluvi, Alba Reche, Nil Moliner, Miki Núñez, Doctor Prats, Koers, Pupil·les, Lluís Gavaldà o Ramon Mirabet entre molts d’altres fins a arribar a un total de 51 artistes. Tota una demostració d’amor col·lectiu, entre Txarango, les seves cançons eternes, els i les artistes que hi col·laboren i el públic.

Tot i que l’edició física ja no es pot adquirir, a partir de la mitjanit d’aquest diumenge 13 de juny El gran ball es troba a les plataformes digitals.

En la mateixa línia, Txarango ha rebut dos discs d’or destacables: el primer per les més de 20.000 unitats venudes del seu darrer disc d’estudi De vent i ales editat el mes de juny de 2020 i el segon, per les 23.500 unitats d’aquest darrer disc, El gran ball.