Últim lliurament de l'activitat del 'Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la'

Visita teatralitzada a la vil·la romana dels Munts

Aquest dissabte finalitza L’activitat ‘Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la’, que durant la temporada D’estiu ha estat oferint el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona a la vil·la romana dels Munts (Altafulla). És la darrera oportunitat per conèixer D’una manera distesa i participativa com era la vida a una explotació agrària de L’entorn de Tàrraco.

Com a bons amfitrions, Caius i Faustina conviden els seus visitants, en acabar el recorregut, a un aperitiu a base D’un vi amb mel i fruites, un refresc i diversos productes de la terra. L’activitat tindrà lloc el 4 de setembre a partir de les 19 hores a la vil·la romana dels Munts (Altafulla).

A més, fins el 3 D’octubre es pot visitar L’exposició ‘De la memòria a la creació. L’ordre i el caos’ a la Sala D’exposicions temporals del Museu Nacional Arqueològic  de Tarragona (plaça del Rei 5, Tarragona), de la qual es continuen fent les visites comentades tots els diumenges a les 12 hores. Aquesta activitat té una durada D’1 hora aproximadament i és gratuïta amb L’entrada al museu.