Un any més arriba la Fira de Tàrrega amb la col·laboració de Moritz "Dóna la talla!"

Dóna la Talla, promociona la recollida de productes per a les famílies més necessitades del municipi

“Dóna la talla!” és la campanya solidària de cerveses Moritz que té com a objectiu promocionar la col·laboració al Magatzem d’Aliments Solidaris i que arrenca a partir del dia 15 de juliol. Moritz, patrocinador oficial de FiraTàrrega des de fa 4 anys, segueix invertint en la seva vessant social i cultural i inicia per segona vegada una acció solidària amb la ciutat de Tàrrega i la Fira que romandrà activa fins al dia 13 de setembre.

Dóna la talla premia amb una samarreta exclusiva tots els participants que aportin al magatzem d’aliments solidaris 3 kg de productes de primera necessitat (com ara llet i productes d’higiene personal) i presentin 3 xapes de qualsevol de les varietats de l’ampolla de cervesa: Moritz, Moritz Epidor o Aigua de Moritz. La imatge de la samarreta està inspirada amb la imatge de FiraTàrrega 2015. Tots els interessats en participar en aquesta acció podran presentar els productes i les xapes a les oficines de FiraTàrrega, a la Biblioteca Comarcal, Cafeteria Ateneu o al Bar Gat del Rosal (Associació Alba). Un cop iniciat l’esdeveniment el bescanvi es farà únicament al punt d’informació de FiraTàrrega (Pl. del Carme, s/n). 

L’empresa Moritz, patrocinadora de FiraTàrrega des de 2012, continua invertint en iniciatives solidàries i de suport social a través dels seus col·laboradors més habituals i la seva implicació amb el banc d’aliments de la ciutat. Altres iniciatives ja consolidades amb el treball comú de Moritz i FiraTàrrega és el Premi Moritz FiraTàrrega a la millor estrena d’arts escèniques de carrer i no convencionals, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Aquest guardó premia les propostes més innovadores i avesades a la investigació i a la recerca d’arts escèniques dins de la programació de la Fira.

El Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega és un servei de titularitat municipal, adscrit  a  la  Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Tàrrega, en el qual participa també la Creu Roja Urgell a través d’un conveni renovable anualment. El projecte ofereix ajuda alimentària a una mitjana de 130 famílies cada mes, alhora que lluita contra el malbaratament d’aliments i promou l’aprofitament del menjar. La majoria de productes que reparteix el Magatzem d’Aliments Solidaris prové del Banc dels Aliments de Lleida, donacions de comerços targarins i recaptes. Moritz s’uneix a la causa amb aquesta nova campanya que ha de servir per aconseguir una major recollida d’aliments i per sensibilitzar la població de les necessitats de les famílies més vulnerables de la ciutat.