Un any més, Primavera Sound i minimúsica presenten una programació especial per a les famílies assistents al Festival

minimúsica torna a col·laborar amb Primavera Sound i reafirma la seva clara intenció d'apropar la música moderna i de qualitat al públic infantil

minimúsica arriba al seu novè any de col·laboració amb Primavera Sound i reafirma d’aquesta manera la seva clara intenció d’apropar la música moderna i de qualitat al públic infantil, donant-los l’oportunitat de gaudir també de la seva programació.

Aquesta iniciativa de Sones s’ha consolidat com una proposta pionera que dóna resposta a tota una nova generació de pares que busquen potenciar la creativitat i la capacitat crítica i artística dels seus fills. El principal objectiu de minimúsica és fomentar les activitats en família per estimular l’educació musical dels nens d’una manera lliure, lúdica i dinàmica.

L’espai minimúsica estarà en funcionament durant les tres jornades principals al Parc del Fòrum de les 16h a les 23h i en ell s’organitzaran tallers per a nens i nenes.

El divendres a les 18h es podrà pintar el fons del mar amb la il·lustradora Coaner Codina, que presenta el seu llibre “Batiscaf al mar”; i a les 19h crear vinils de peixos per decorar amb El Culturista. El dissabte 30 de maig a les 17h es podrà escalfar el cos amb una sessió de Yoguitos mariners i a les 18h es podrà gaudir d’un espectacle musical, amb el mar com a fil conductor, a càrrec del donostiarra establert a Barcelona Dotore, el madrileny Sierra i des de la plana de Vic CARLA i Germà Aire. A més l’àrea disposarà de servei gratuït de ludoteca amb monitors titulats, babycare i lliurament de cascos protectors d’oïdes.

Per acabar, el diumenge a les 12h Candela y Los Supremos actuaran al Parc de la Ciutadella. Precisament Candela ostenta el record de ser l’artista més jove que ha passat per Primavera Sound, quan va pujar a l’escenari de minimúsica a l’edad de 7 anys.