Un dios salvaje arriba a Granollers

Maribel Verdú i Aintana Sánchez-Gijón juntes per primer cop a d'alt d'un escenari

Després de L’èxit del públic i la crítica obtingut als teatres de Madrid i Barcelona, Un dios salvaje arriba al Teatre Auditori de Granollers! L’obra de Yasmina Reza ha aconseguit ajuntar per primera vegada a D’alt D’un escenari a Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón que donen vida, juntament amb L’actor català Pere Ponce i el popular actor televisiu Antonio Molero, als quatre protagonistes.

Annette, Alain, Veronique i Michel són dues parelles que es troben en un parc per resoldre civilitzadament una petita baralla entre els seus dos fills. El que comenta amb una declaració de principis de convivència i respecte, acaba amb una baralla aferrissada on cadascú deixa sortir els seus instints més profunds, les insatisfaccions i frustracions de la seva vida personal.

Un dios salvaje, en una versió de Jordi Galcerán i dirigida per Tamzin Townsend, sedueix L’espectador amb un guió brillant i virtuós que la crítica ha definit com un dels treballs més aguts i devastadors de Reza.

Yasmina Reza és una noveL’lista i dramaturga francesa que ha estat guardonada amb nombrosos premis internacionals pels seus treballs que, a la vegada, han esdevingut grans èxits tant del públic com de la crítica. L’any 2000, va rebre el Gran premi del teatre de L’Acadèmia francesa, en reconeixement a tota la seva carrera com a dramàtica.

L’obra es podrà veure al Teatre Auditori de Granollers el dissabte 27 de març, a les 22 h i el diumenge 28 de març, a les 19 h.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del teatre el dimecres, dijous i divendres de 17.30 h a 20.30 h i una hora i mitja abans de l’espectacle. També a través del servei de Telentrada de Caixa Catalunya (www.telentrada.com o 902 10 12 12).