Un exRolling al Black Music Festival

Bill Wyman estarà acompanyat als teclats per Georgine Fame

La vuitena edició del Black Music Festival porta demà, a les deu de la nit a la Mirona de Salt, L’exRolling Stones Bill Wyman?s Rhythm Kings. Gary Broker, habitual teclista dels Rhythm Kings no podrà ser a L’escenari i serà substituït per Georgine Fame.
Fame, reconegut cantant i virtuós dels teclats que va formar part dels mítics Gerogie Fame & The Blue Flames, grup destacat de L’escena de rhytm?n?blues dels anys 60 a Anglaterra, coneguda com el Swinging London, juntament amb The Rolling Stones o The Animals. Gerogie Fame ha tocat els teclats durant més de deu anys a la banda de Van Morrison i és un col·laborador habitual dels discs dels Rhythm Kings tot i que no surt de gira habitualment amb ells.

Durant la nit també es podrà escoltar el quartet gironí ?Calaveras’, inspirat en les formacions dels anys 70 (trio instrumental i veu). Els ?Calaveras’ versionen rock, funk i molt de soul, en un repertori que passa per Solomon Burke, Ben Harper, Neil Young, Freak Power, U2… En aquesta ocasió comptaran amb una secció de vents i estaran acompanyats per un teclat.

Etiquetes:
,