Un festival per menjar-se?l

Gastromusical 2012

Maïa Vidal, Anna Roig i L’ombre de ton chien, Cris Juanico,  Salao i  Santi Balmes, a L’escenari. Montse Estruch, Marc Gascons, els germans Torres, Quim  Casellas i Jordi Jacas, a la cuina. Uns artistes serviran D’inspiració a uns altres per proposar un  binomi entre música i gastronomia  per a cadascuna D’aquestes vetllades. Les nits del Gastromusical 2012 del restaurant Molí de L’Escala seran els dimecres 1, 8 i 15 d’Agost i els dimarts 21 i 28 del mateix mes.

El Gastromusical és una proposta pionera que uneix música i gastronomia i que arriba aquest any a la sisena edició. De la mà del cuiner i propietari del Molí de L’Escala Jordi Jacas el festival  és una de les ofertes més originals i atractives de la programació estiuenca a la Costa Brava. El Gastromusical, però, no es conforma. Continua creixent i evolucionant i, en aquesta edició, incorporarà novetats en L’apartat gastronòmic. 

És una proposta on música, gastronomia, art i solidaritat es troben per oferir una experiència única les nits D’agost. Els ingredients fonamentals de la proposta són: la música de prop, el sopar gastronòmic amb cuiners convidats, L’exposició viva Música en place, la col·laboració amb L’aecc- Catalunya contra el Càncer i L’entorn únic que ofereix el Molí de L’Escala.

Etiquetes:
,