Un grup de dones extraordinàries va provocar un fenomen global fotografiant-se despullades per un calendari benèfic

La comèdia Noies de calendari inaugurarà la propera temporada del Teatre Poliorama

Fa tretze anys, Angela Baker, Beryl Bamforth, Christine Clancy, Ros Fawcett, Lynda Logan i Tricia Stewart, membres D’una típica associació femenina D’un poblet de Yorkshire, van passar de ser dones de la llar a esdevenir noies de calendari amb L’ànim de recollir fons per a la investigació de la leucèmia, la malaltia de la qual havia mort un bon amic.

Aquest grup de dones extraordinàries va provocar un fenomen global i ha recaptat fins al moment més de 1,5 milions de lliures. La seva edificant història va ser portada al cinema (Calendar Girls, 2003), protagonitzada per Helen Mirren i Julie Waters i, escrita per Tim Firth. El mateix Firth la va traslladar als escenaris el 2008 ?de la mà del reconegut productor D’Art, David Pugh-, i el resultat va ser aquesta comèdia emotiva i tremendament divertida que a partir del 8 de setembre es podrà veure al Teatre Poliorama. 

La versió teatral es va estrenar al Chichester Theatre Festival L’any 2008 amb tant èxit que immediatament es va traslladar al West End on es va representar també amb enorme èxit fins L’any 2010. L’obra està de gira des D’aleshores per tot el Regne Unit i s’ha convertit en L’obra amb la gira més llarga en aquell país.

Etiquetes:
, ,