Un grup de persones en risc D’exclusió gaudiran dels espectacles del Centre Cultural Unnim

L'equipament de Terrassa s'adhereix al projecte de la Fundació Apropa Cultura per facilitar L'accés a les funcions a persones amb necessitats socials

El Centre Cultural Unnim s’ha adherit al projecte de la Fundació Apropa Cultura que té com a objectiu facilitar L’accés a la programació cultural de Catalunya a persones en risc D’exclusió social. El projecte neix per iniciativa de L’Auditori de Barcelona i ja compta amb L’adhesió dels principals teatres del país, com el Teatre Nacional de Catalunya, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, L’Auditori de Girona, L’Atlàntida de Vic o el Teatre-Auditori de Sant Cugat, entre D’altres.

A Terrassa, el Centre Cultural Unnim és el primer equipament de la ciutat a participar del projecte. Aquesta adhesió suposa la reserva D’un mínim D’un 2 % de les localitats de bona ubicació a un preu més econòmic i es fa per un període inicial de tres anys. L’equipament també es compromet a facilitar L’accés a usuaris de cadires de rodes i ha de disposar de places D’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

125 persones gaudiran dels espectacles D’aquesta temporada

Aquest mes de gener el Centre Cultural Unnim ha presentat el projecte a les entitats socials de L’entorn, amb molt bona acollida per part de tots. L’equipament ha realitzat una pre-reserva de vint localitats per a cada espectacle a un preu reduït. Associacions com CRAE Busquets, el Club Social La Xamba, Prodis, la Cooperativa Estel o L’associació Noestasola, entre D’altres, ja han fet efectives la seva reserva D’entrades pel primer trimestre a través del web D’Apropa Cultura, i un total de 125 persones en risc D’exclusió social gaudiran de 10 dels espectacles de la temporada 2012 del Centre Cultural.

Etiquetes:
,