Un Requiem alemany de Brahms

Més de 370 cantaires aficionats participaran en el concert participatiu de L'Obra Social la Caixa i l'OBC

L’Obra Social la Caixa i L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, presenten el concert participatiu Ein deutsches Requiem de Brahms, que s’interpretarà avui dimecres 27 i demà dijous 28 de juny a les 21 hores a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona.

Al concert hi participaran més de 370 cantaires no professionals, al costat de L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orfeó Català i els solistes Marta Mathéu (soprano) i Gyula Orendt (baríton), tots ells sota la batuta del prestigiós director Paul Goodwin.

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) va entrar a formar part del programa de concerts participatius de L’Obra Social la Caixa en la seva primera edició, l’any 1995, amb El Messies de Händel dirigit per Edmon Colomer al Palau de la Música Catalana. En els últims anys també ha interpretat Carmina Burana sota la direcció D’Eiji Oue, director titular de L’OBC del 2006 al 2010, i més tard amb L’italià Carlo Rizzi. L’OBC també ha estat l’orquestra convidada a interpretar el Rèquiem de Mozart, primer amb Víctor Pablo Pérez a la direcció i després amb Matthias Bamert, en les dues últimes edicions dels concerts participatius de l’Obra Social la Caixa.