Un thriller a escena

Pere Ponce i Joel Joan actors de Pluja constant

Aquest dissabte 22 al Teatre de Salt es representa Pluja constant. Una oportunitat de veure una obra de pur gènere negre on trobem un minuciòs treball del director Pau Miró i una gran implicació dels actors Pere Ponce i Joel Joan. El resultat: L’escenari s’omple de tensió i credibilitat.

El director Pau Miró defineix Pluja constant com un relat negre apassionant. Joey (Pere Ponce) i Denny (Joel Joan) són dos polícies que patrullen pels carrers de Chicago, somiant que un dia seran detectius, com Starsky i Hutch. Però la seva realitat és ben diferent, tenen greus problemes: es veuen involucrats en tots els tòpics propis del gènere: corrupció, prostitució, drogues, trets, persecucions, ?macarres’, alcohol… Però més enllà del gènere negre, Pluja constant és la relació D’amistat entre els dos polícies, una relació que ve de molt lluny i que es posarà a prova. Podríem afirmar que Pluja constant és sobretot la història D’una amistat.

Pluja constant va sorprende i agradar tant al públic com la crítica quan va ser a la cartellera de la tardor de La Villarroel.

Etiquetes: