Un toc clàssic per al nou treball dels Lax'n'busto

Surt el primer disc simfònic del grup del Vendrell

Després D’una extensa trajectòria de prop de 25 anys, els Lax?n?Busto han agafat el repte de fusionar la seva música arrelada en el rock i el pop, amb un concepte orquestral de tall clàssic. Juntament amb L’Orquestra de Cambra de L’Empordà (OCE) amb la col·laboració D’altres músics reputats, han concebut aquest ?Concert per a grup i orquestra?, que sortirà al mercat en format CD sota el títol de ?Simfònic?, com una experiència engrescadora que mai havien tingut L’oportunitat fins ara de dur a terme.

Es tracta D’un concert, sota la direcció de Joan Albert Amargós, on les cançons del grup es vesteixen de gala, amb L’aportació D’una orquestra de formació clàssica, i uns arranjaments realitzats especialment per aquest concert, per part de reconeguts músics de primer nivell com Joan Albert Amargós, Pere Bardagí, Josep Maria Duran, Juan Méndez i Clàudia Bardagí, a més de propis components del grup com Eduard Font i Pemi Rovirosa. Joan Albert Amargós ha estat L’encarregat de coordinar a més, L’elecció de músics i arranjadors.

El repertori escollit vol homenatjar D’alguna manera, les cançons que sovint no han pogut formar part del repertori del grup en el context habitual D’un concert de rock, i que amb la incorporació dels arranjaments i L’orquestra agafen una dimensió que no havien projectat fins ara. Altres cançons que formen part del ideari actual del grup, les podrem gaudir passades per L’embolcall de sonoritats inèdites.

El disc va sortir al mercat el dilluns 22 de novembre. Els espectadors de la Marató de TV3 podran veure en directe l’actuació conjunta dels Lax’n’busto i l’OCE poc després de l’informatiu del vespre.

Etiquetes:
,