Un xef gironí opta al premi Cuiner de l’Any 2015

Es tracta de Vicenç Fajardo, de l’Hotel restaurant La Plaça de Madremanya

Vicenç Fajardo, cuiner de l’Hotel restaurant La Plaça de Madremanya, ha estat seleccionat, a través d’un jurat professional de l’àmbit gastronòmic, un dels cinc candidats a participar a la cinquena edició del premi Cuiner de l’Any 2015, atorgat per el Fòrum Gastronòmic Girona 2015 el proper 15 de novembre de 2015. 

L’elecció final del guanyador es fa a través d’una votació popular. Els participants poden escollir entre cinc aspirants; tant l’opció del gironí Vicenç Fajardo com de la resta de candidats van acompanyades d’un vídeo de presentació on hi exhibeixen l’elaboració d’una de les seves receptes. 

Entre els usuaris que participin a la votació, se sortejaran cinc àpats als cinc restaurants de cada un dels aspirants finalistes, entre ells a l’Hotel restaurant La Plaça de Madremanya, a Girona. 

Vicenç Fajardo (Girona, 1978) va créixer a Austràlia, on la seva família es va traslladar quan era un nen. Va tornar a Girona per ser xef, on va estudiar a l’Escola d’Hosteleria de Girona. Va aprendre a les cuines de Can Pipes o d’Arcs de Monells. 

Defensa una cuina “essencial i sense artificis, sense emmascarar el producte amb la tècnica”.