Una comèdia espanyola, dirigida per Sílvia Munt

Es tracta de L'obra més ambiciosa de Yasmina Reza

El Teatre Nacional de Catalunya acull L’obra ?Una comèdia espanyola?. Una obra dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Ramon Medaula, Xicu Masó, Maria Molina, Cristina Plazas i Mònica Randall. L’obra es podrà veure del 7 D’octubre i fins el 18 D’octubre.

El TNC porta a la Sala Gran L’obra més ambiciosa de Yasmina Reza, autora de peces de gran èxit en el teatre, com ?Arte?, ?Tres versions de la vida? o ?Un déu salvatge?, sota la direcció de Sílvia Munt. ?Una comèdia espanyola?  fa una dissecció en clau de comèdia de les relacions familiars, amb els seus vincles, les seves solituds, la seva inestabilitat.

Cinc actors francesos assagen una obra espanyola: una reunió familiar durant la qual una mare presenta el seu nou home, un administrador de finques vidu, als seus fills i al seu gendre. La mare n?està completament enamorada, i les seves dues filles, dues actrius amb diferent fortuna, estan consternades per la notícia. Aquest microcosmos familiar es veurà interromput pels comentaris dels actors, que surten del personatge per parlar-nos del seu ofici, D’aquesta professió tan esquizofrènica que els porta a inventar-se altres vides.

Una reflexió divertida i alhora enigmàtica sobre el teatre, sobre les aparences i la realitat, sobre la vida, sobre la comicitat amarga de la família i sobre els camins diversos i volubles de les relacions amoroses. Una peça de teatre entretinguda i dolorosa, al mateix temps que arriba a Barcelona en català i després D’haver triomfat al Centro Dramático Nacional de Madrid.

Etiquetes: