Una de les peces clau de la Nova Comèdia Francesa arriba a Barcelona

'1 hora i ½ tard' és una adaptació de la històrica companyia valenciana La Pavana, que ja van delectar el públic del TGB amb la formidable 'Una jornada particular' d’Ettore Scola

Amb més de 30 anys de trajectòria plena de guardons i nominacions a premis nacionals com els MAX, la companyia valenciana La Pavana deixa petjada amb cada espectacle que produeix. La darrera vegada ho varen fer amb l’excepcional Una jornada particular, d’Ettore Scola, i ara ho fan amb la comèdia 1 hora i ½ tard, de Gérald Sibleyras i Jean Dell, primeres figures de la Nova Comèdia Francesa.

Cinc simples minuts de franca conversa, just quan estan a punt de sortir cap un important sopar, són suficients perquè esclati l’anarquia i l’espontània reflexió sobre els seus 30 anys de vida en comú. Seran capaços de reprendre la normalitat abans que sigui massa tarD’ Una divertida i eloqüent peça a quatre mans. Una hora i mitja tard ens mostra un retrat reconeixible d’una parella.

Gérald Sibleyras és un actor i autor francès que escriu per al cinema, el teatre, la ràdio i la televisió. Ha guanyat diversos premis Molière, l’equivalent francès als premis Tony. També va obtenir el Premi Laurence Olivier per la seva obra Heroes adaptada a l’anglès per Tom Stoppard. S’emmarca dins la Nova Comèdia Francesa caracteritzada per tractar temes quotidians amb sarcasme i una gran identificació per part del públic.

L’espectacle es podrà veure al Teatre Gaudí de Barcelona fins l’1 de febrer del 2015