Una funció única i irrepetible

Dagoll Dagom celebra les cent funcions de 'Cop de rock' amb la participació dels protagonistes del rock català

Des del passat 11 de setembre, tots els components de Dagoll Dagom surten cada nit a escena amb la il·lusió D’interpretar un espectacle fet D’escenes, cançons i personatges que sorgeixen de molt endins de les seves vides. Cada dia donen tot el que tenen, tot el que han après, per tal D’arribar a L’ànima del públic. Per ells, cada dia és un dia D’estrena. I per al públic, també. Cada dia un ‘Cop de rock’!

Es dóna el cas, que el 22 de desembre faran L’estrena número 100. I han pensat a celebrar-ho D’una manera especial i única. Faran funció com cada dia, però? es tractarà D’una funció especial en la que el públic serà convidat a cantar amb tots ells. Al llarg D’aquests mesos, s’han adonat que molts espectadors seguien les cançons de L’espectacle (Sopa de Cabra, Els Pets, Lax?n?Busto, Bars, Brams’ i tants D’altres grups) murmurant tímidament al llarg de la representació, ?sotto voce?? com si no gosessin alçar la veu davant de la representació teatral. Però la nit número 100 serà diferent. Serà una nit en la que tothom cantarà a pulmó, unint la sala i L’escenari en un sol crit.

Per acompanyar aquesta estrena número 100 hi seran presents també els artistes que les han creat, i així serà com Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Joan Masdéu, Cris Juanico, Jofre Bardagí,  Salva Racero, Titot, Joan Fortuny, Montse Llaràs, Mari Martínez o Natxo Tarrés sortiran en un moment o altre de L’espectacle a cantar amb tothom.