Una nova oferta lúdica i cultural

Les Nits de Marimurtra

Les actuacions de Susanna del Saz i del grup lloretenc The Soulbug obriran aquest proper cap de setmana la primera edició de Les Nits de Marimurtra.

Aquest estiu, el Jardí Botànic Marimurtra ofereix una nova oferta lúdica i cultural que permetrà visitar durant 10 úniques nits les seves instal·lacions gaudint D’un bon ambient i D’un concert especial.

Susanna del Saz oferirà demà divendres 3 D’agost un repertori de música lírica titulat ‘Diva’, en el qual recorre alguns dels temes que, des de L’àmbit de la música clàssica, han entrat a formar part també de L’imaginari musical popular. No hi faltaran Andrea Bocelli, Il Divo, Sarah Brightman, Josh Groban, Katherine Jenkins, etc.

Per la seva banda, el dissabte dia 4 D’agost la formació lloretenca The Soulbug, realitzaran el seu primer concert a Les Nits de Marimurtra. Aquest es titula ‘Clàssics en clau de Soul, Vol. 1’, en el qual recuperen i adapten diferents temes que ja formen part de la memòria col·lectiva de la música pop, rock, soul, etc.

Durant 10 úniques nits, el Jardí Botànic Marimurtra serà L’escenari de Les Nits de Marimurtra, una ocasió excel·lent per gaudir D’un dels espais més emblemàtics de la Costa Brava de nit, en bona companyia i amb un concert especial. Les portes del Jardí Botànic Marimurtra estaran obertes a partir de les 21.00h. i s’oferirà un servei de bar per fer un mos o prendre una copa abans i durant el concert. 

Les entrades es poden comprar al mateix Jardí Botànic i també, de forma anticipada, a la floristeria La Camèlia (Blanes) i el Bar de la Vila (Lloret).