Una vida en pintura

La galeria Anquin's de Reus acull una exposició monogràfica d'Antoni Vives

La galeria Anquin’s de Reus comença L’any 2011 amb L’exposició monogràfica del pintor barceloní Antoni Vives Fierro. Pintor conegut per tots gràcies a la ja seva consagrada trajectòria, s’ha convertit en un dels exponents del collage a casa nostra i que a més ha anat depurant en un llenguatge lliure i cosmopolita, obert a L’experimentació, en contínua evolució i que plasma el seu permanent compromís vital amb la pintura. No s’ha D’ometre que el collage fou una de les avantguardes creades per Pablo Picasso el 1910, D’aquesta manera Vives Fierro es refugia en aquesta tècnica com la millor manera per reflectir la fragmentació de la realitat i L’existència, juntament amb L’imparable ritme del color.

En aquesta ocasió, Vives Fierro ens proposa un viatge a diferents ciutats partint dels seus habitants, de les seves peculiaritats, de les seves senyes D’identitat, edificis, costums; una ciutat plena, una ciutat viva, una Ciutat Pintada. Així mateix, L’Habana, Londres i Nova York recreen el contrast entre el color i el seu clima; Barcelona i la nostra ciutat, Reus, esclaten en la seva humanitat de comerciants, professionals i de gent del carrer.

L’artista conjuga en la seva obra tècniques i elements que es fonen en un tot. Un tot que ens mostra L’esperit més o menys amagat, més o menys evident, de cada una de les ciutats dels seus quadres.

Etiquetes: