Únic concert del pianista Kenny Barron a Catalunya

La programació del festival també inclou un concert amb Antonio Mesa i Jerry González

El pianista Kenny Barron ofereix avui a Palafrugell un únic concert al Teatre Municipal, dins la programació del 14è Festival de Jazz Costa Brava. Kenny Barron actua acompanyat per Kiyoshi Kitagawa i per Francisco Mela
El Festival de Jazz Costa Brava se celebra del 10 al 12 D’octubre amb una variada programació de concerts i activitats que tindran lloc en diversos escenaris de la població. L’esdeveniment està organitzat conjuntament per L’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Llofriu compta amb la direcció artística de Mas i Mas.
El divendres 10 D’octubre al Teatre Municipal es podrà escoltar el jazz-fusió D’Antonio Mesa (saxo i flauta) i Jerry González (trompeta i percussió). Aquest concert comptarà amb la participació de Roger Mas (piano), Dee Jay Foster (contrabaix i baix elèctric), Guillermo McGill (bateria), José del Modé (percussió flamenca), Yoli Cortés (Ball) i amb la col.laboració especial de la cantant palafrugellenca Sílvia Pérez.

La direcció del Festival segueix apostant per la combinació del jazz més tradicional amb nous grups emergents a L’escena catalana. Així, es comptarà amb el jazz més contemporani de Llibert Fortuny amb la formació Triphasic i amb orquestres de caire més tradicional com La Locomotora Negra. Ambdues formacions actuaran al Centre Fraternal els dies 10 i 11 D’octubre, respectivament, una vegada hagin finalitzat, a mitjanit, els concerts del teatre.

La Barcelona Big Latin Band oferirà el diumenge 12 D’octubre al migdia a la Plaça Nova un concert gratuït amb un repertori inspirat en la llegendària figura del músic català Xavier Cugat. Dins la programació del festival, el dijous 9 D’octubre s’oferirà una sessió gratuïta de cinema, al Teatre Municipal, amb la projecció del documental Tete Montoliu, una mirada, dirigit per Pere Pons, qui presentarà personalment el film. La Dixie Band del Taller de Músics ambientarà dissabte al migdia musicalment els carrers del centre de la població.

El preu dels concerts al Teatre Municipal de Palafrugell és de 25 euros i les sessions al Centre Fraternal de 15 euros. Per aquestes activitats es posa a la venda un pack diari (concerts al Teatre + al Fraternal) de 30 euros.

Etiquetes:
,