Urban, en un concert molt especial pel 9è aniversari D’orella activa

El raper actuarà amb una banda formada per a L'ocasió i compartirà escenari amb Mother Groove

El  5 de gener arriben els Reis i també L’aniversari D’ORELLA ACTIVA a L’Auditori de La Mercè, aquest any amb un cartell de luxe. Pel concert del seu 9è Aniversari ha convidat el raper URBAN que presenta el seu nou projecte en solitari i el seu primer disc ?Urban 33?. L’MC, que ha donat suport a Orella Activa des de la seva formació, s’ha volgut vestir de gala per a aquesta ocasió: pujarà a L’escenari amb una banda formada per músics de diverses bandes, a més dels seus col·laboradors habituals (els MCs Apre, Jota i Sarmiento; DJ ABT; Gasman, als sintetitzadors; i Adja, com a corista). Un concert amb 11 músics sobre L’escenari que promet ser una festa del hip hop, estil que sempre ha estat present a la programació D’Orella Activa.

El millor funk, a la Mercè

Abans del concert D’Urban i la seva banda de directe, pujaran a L’escenari els barcelonins MOTHER GROOVE, considerats una de les millors bandes de funk de L’Estat, un estil que dominen i mesclen amb molt bon gust amb el soul. Entre D’altres fites, la banda afincada a Barcelona ha estat seleccionada pel locutor Craig Charles per al seu programa ?Funk&Soul Show? de la BBC; ha editat dos senzills amb la discogràfica britànica Soul Unsigned; i ha estat seleccionada per al recopilatori Groovadelia 2 de Vampi Soul Records, juntament amb les millors formacions de funk de L’Estat. Recentment han publicat el seu primer disc ?Sessions’ en format digital.

I per acabar aquest aniversari musical, tancarà la nit, Mr. MAJESTIK, habitual als plats del City Hall de Barcelona, amb una selecció de hits del rock dels 80 i dels 90, per completar una nit eclèctica només apta per a amants de la bona música. El concert començarà a les 11 de la nit.

El costat fosc

Des de fa 9 anys, Orella Activa lluita perquè la música surti del costat fosc i deixi de ser marginada per les administracions. En el seu novè any de vida, Orella Activa ha gestionat una barraca per primer cop a les Fires de Girona, els beneficis de la qual es destinaran a la música en directe. D’altra banda, durant aquest any L’associació ha fet créixer L’Endoll, L’agenda musical de les comarques gironines, que el mes D’abril es va convertir en una revista de butxaca amb entrevistes a grups i personatges que parlen de música. A L’Endoll del mes de desembre, a la secció ?Dóna la nota? s’entrevista Jordi Planagumà, director de la Mirona, en motiu del 8è aniversari D’aquesta sala de concerts de Salt.