Utopia Photo Market presenta més activitats

Prop de 70 de fotògrafs participaran a la primera edició del mercat

Una completa programació d’activitats relacionades amb el món de la fotografia faran del mercat un esdeveniment únic a Barcelona. Entre elles, tot un seguit de conferències i diàlegs a càrrec de professionals del sector del nivell de Fernando Moleres, Pepe Font de Mora, Jordi Bernardó o Leafhooper Project i també per personatges molt coneguts aficionats a la fotografia com Andreu Buenafuente o Carles Sans (Tricicle).

El públic assistent podrà fer-se retratar in situ amb els fotògrafs Bèla Adler, Núria López Torres, Marcel Juan, Toni Amengual o Martí Andiñach, que utilitzarà la tècnica artesanal del col·lodió humit.

Els visitants podran encarregar un dibuix a l’artista Javier Mariscal fet a partir d’una foto i fer una visita guiada pel mercat amb el coleccionista i expert en fotografia Vicenç Boned.

També podran participar en un taller de street photo, licitar en una subhasta fotogràfica, assistir a la projecció dels documentals de Toni Catany o Leopoldo Pomés, fer intercanvi de fotografies, participar en sortejos de càmeres i fer-se fotos en un divertit photocall, entre moltes altres activitats.