Vador Lladó descobreix tots els secrets de la nova beguda de moda: el Vodka

Després de l’èxit d’El secret del gintònic, el periodista aposta ara per la beguda que està cridada a desbancar el gintònic

El presentador radiofònic Vador Lladó arriba amb un nou llibre sota el braç que posa al descobert tots els secrets de la nova beguda de moda: el vodka! Després de l’èxit del seu primer llibre gastronòmic, El secret del gintònic, Lladó aposta ara per la beguda que ha de desbancar el gintònic. El periodista destaca tot allò que cal saber sobre aquesta beguda, des de les predileccions exquisides dels tsars russos fins als bars més moderns especialitzats en vodkes. Hi trobareu, a més, maridatges excepcionals, receptes sorprenents i anècdotes curioses. Un llibre ple de consells i suggeriments per elaborar còctels i conèixer els millors vodkes.
El creatiu publicitari Risto Mejide ha estat l’encarregat d’escriure el pròleg del llibre i Xavier Sala i Martín, Gerard López, Lluís Canut, Peter Vives, Quim Monzó, Joan Laporta, Jaume Barberà, Raül Llimós, Julio Salinas, Màrius Carol, Albert Pla, Lucrecia, José Corbacho, Ferran Centelles, Sergi Arola i Joan Piqué també comparteixen amb els lectors d’aquest llibre la seva experiència amb el vodka.
Lladóperiodista i presentador,  va ser guardonat amb el premi Ràdio Associació de Catalunya al millor professional de la ràdio i ja fa més de vint anys que es mou entre la ràdio, la televisió i la premsa. En l’àmbit literari, ha publicat el llibre d’entrevistes Menjar-se el món i, unint la seva passió pel món gastronòmic, El secret del gintònic. El llibre es pot trobar tant amb català, sota el segell Ara Llibres o bé en castellà sota el segell Now Books.