Varietat D’estils al PopArb 2009

Élena, Manel, Love of Lesbian i Delên entre la programació

El Festival de pop independent català D’Arbúcies arriba a la cinquena edició, que tindrà lloc els dies demà i dissabte. Projectes artístics amb ambició creativa, interacció i connectivitat entre artistes potenciant la proximitat amb el públic són els objectius del festival.
Un any més el popArb segueix tenint com a objectiu principal mostrar les propostes més interessants, personals i arriscades del panorama musical català, algunes de les quals, com ja dèiem L’any passat, comencen a assolir nivells de popularitat notables. Manel, Élena, Joe Crepúsculo, Mazoni, Nueva Vulcano o els alacantins Ix, són clars exemples de la varietat D’estils que oferirà L’edició
D’enguany. Entre la resta de la programació s’hi troba Aspet Weekend, Carles Mestre & La Sinfónica de Gavà, Delên, Dj Capo, Élena, Love of Lesbian, Miqui Puig y su Conjunto Eléctrico, Two Dead Cats, Txarly Brown, entre molts altres.

El popArb 2009 vol contribuir a la consolidació D’una escena de pop fet a Catalunya que
poc a poc ha anat conquerint públic nou. Alguns dels noms que hi participaran i que ja ho
han fet en anteriors edicions han assolit un major reconeixement D’un públic que creix de
forma constant. D’altra banda el popArb continua explorant els camins encetats en les quatre edicions anteriors: presentar una radiografia de L’estat actual de L’escena del pop independent fet a casa nostra, amb les mires obertes i apostant per la qualitat musical amb discurs propi i personal. Traçar línies de connexió entre diverses generacions de músics que contribueixen a crear un panorama musical ric en arrels i en projecció de futur.

Etiquetes: