Víctor Manuel repassa la seva trajectòria a Tordera

El teatre Clavé acull l'espectacle 'Vivir para cantarlo'

La del Teatre Clavé serà la primera actuació que el cantant farà aquest any a Catalunya, després que el 2010 portés la gira a Sant Cugat, Castelldefels i Badalona. El concert de Víctor Manuel serà el proper diumenge 6 de febrer a les set de la tarda a la Sala Gran Teatre Clavé.

?Vivir para cantarlo? és un repàs íntim de les cançons de Víctor Manuel, on el mateix artista explica com van sorgir alguns dels temes que considera fonamentals en la seva trajectòria musical, que va començar al 1967. Conegut per ser la parella musical D’Ana Belén, a ?Vivir para cantarlo? Víctor Manuel actua en solitari en un concert on només la música i  la paraula en són les protagonistes. ?Cobarde?, ?Tren de madera?, ?Corazón tendido? o ?Sólo pienso en ti? seran alguns dels temes que interpretarà al llarg de les prop de dues hores de concert, acompanyat només per dos músics en un espai mínim i amb una direcció escènica senzilla i teatral dissenyada per José Carlos Plaza.

Estrenat el 14 de febrer de 2009 a Avilés (Astúries), ?Vivir para cantarlo? suma prop de 90 funcions, més de 50.000 espectadors i ha passat per gairebé totes les Comunitats Autònomes. Amb tot, el Teatre Clavé és un dels únics teatres de Catalunya que acull una de les funcions de la gira de Víctor Manuel, després que L’any passat actués a Sant Cugat, Castelldefels i Badalona. ?Vivir para cantarlo? serà al Teatre Clavé el proper diumenge 6 de febrer a les 19h. Les entrades tenen un preu de 18? i es poden adquirir al Teatre Clavé fins una hora abans de la funció o bé reservar al telèfon 937 650 572.
 

Programació estable del teatre

?Vivir para cantarlo? és una de les propostes musicals de renom que inclou la programació estable del Teatre Clavé, que s’allargarà fins al mes juny i inclou altres noms com el grup Manel, que a L’abril farà parada a Tordera dins la gira de presentació del seu segon àlbum.

No som res, de Xuriguera i Faixedas; Primer amor, escrita per Samuel Beckett i interpretada per Pere Arquillué; L’actuació del cor de cambra mixt Potomac School Madrigal Singers, de Virgínia (Estats Units); Zzapping, el concurso, de Planeta Impro són els altres títols de la programació estable del Teatre Clavé, que es completa amb la proposta familiar Capsa de curculles, de la companyia Terranegra; les pel·lícules D’animació Gru, mi villano favorito i Rango; i les pel·lícules en versió original subtitulada También la lluvia, D’Icíar Bollaín i Valor de ley, dels germans Coen.

Etiquetes: