Venudes més de 10.000 entrades del festival Electrobeach EMF 2014, de les quals un 35% a públic català i de la resta de l'Estat

El festival se celebrarà a la població nord catalana d'El Barcarès l’11 i 12 de juliol de 2014

La 6a edició del festival de música electrònica Electrobeach 2014 preveu una alta participació de public català i de la resta de l’Estat. De fet ja porta venudes més de 10.000 entrades, de les quals un 35% a públic català i de la resta de l’Estat.
Electrobeach 2014 se celebrarà a la població nord catalana d’El Barcarès, al Rosselló, els dies 11 i 12 de juliol. L’any passat l’assistència es va xifrar en 56.000 assistents, dels quals 15.000 eren de l’Estat espanyol.
Armin Van BuurenL’EMF està considerat com un dels 20 millors del món i el més important de França en música electrònica. Per al cartell d’aquest any ja han estat anunciats els artistes Calvin Harris, i Armin Van Buuren. El DJ, cantant, compositor i productor escocès, Calvin Harris, està considerat com el creador de hits més important del moment. Per la seva banda Van Buuren ha estat reconegut com el millor DJ del món per diversos mitjans especialitzats.
Aquesta setmana els organitzadors de l’EMF anunciaran deu DJ’s del cartell d’aquest any i a final de setmana, el divendres 21, es tancarà la venda d’entrades a preus reduïts. A partir d’aquest dia el passi de 2 dies s’incrementarà fins als 70 euros, i el d’un dia fins a 45 euros, mentre que el preu actual és de 60 € i 40 € respectivament. Els preus finals una vegada s’hagin anunciat tots els artistes, seran de 80 € els dos dies i 60 € un dia. Les entrades estan disponibles a l’enllaç http://po.st/EMF2014
Una altra novetat d’aquesta edició és que hi haurà dos escenaris. Per una banda l’escenari principal “Mainstage”, comptarà amb un nou disseny encara més impressionant que el de l’any passat, i de l’altra hi haurà el retorn de la “Beach Stage” on es podrà escoltar a diversos Djs prop del mar. El festival comptarà un any més amb els DJs estrella de l’emissora Flaix FM, Sergi Domene, Àlex de Guirior, Marsal Ventura i Jordi Vèliz.
Donat l’èxit de públic de l’any passat, enguany es posaran autobusos des de Barcelona cap a El Barcarès, amb parades a Girona i Figueres. L’emplaçament es troba a vint minuts de la població de la Jonquera i a dues hores de la ciutat de Barcelona.
L’edició 2013 va comptar amb la participació de David Guetta, Nicky Romero, Markus Schulz, Nervo, Martin Solveig, Hardwell, Afrojack, Dirty South entre d’altres. L’escenari que es va muntar va ser un dels més grans que s’utilitzen en festivals de música, amb una altura de 18 m (6 pisos) i un escenari de 40 m de llargada per 12 de fons (480 m2), amb uns 350 m2 de pantalles.