Venudes tres quartes parts de les entrades per a la presentació de "Cercles" al Liceu

Per primer cop en 30 anys els Sopa de Cabra actuaran al Liceu en un concert únic de presentació a la ciutat de Barcelona, en el marc del Suite Festival. Amb només cinc dies s’han venut pràcticament el 70% de les entrades per al concert del dia 17 de gener al Gran Teatre del Liceu. En aquest concert s’inclouran la totalitat de les cançons del nou disc, Cercles, a més d’un recull dels èxits de la banda gironina. Un concert que vol fer viure una experiència al públic, partint d’un concepte d’espectacle total com els que Sopa de Cabra va realitzar el darrer estiu en la seva exitosa gira 3, 2, 1.

Gira curta

Durant el 2016, any en què Sopa de Cabra complirà 30 anys de carrera, la gira Cercles serà una gira curta que constarà de 10 o 12 concerts . S’està treballant per poder dur la gira a diversos punts del principat, a Mallorca i País Valencià. Una gira que combinarà els concerts a peu dret i els concerts amb cadires.

Escenografia imponent

Una vegada més el grup ha apostat per portar una escenografia de gran format, al nivell de les grans gires internacionals. Ben aviat us podrem comunicar alguna d’aquestes noves actuacions.