VerdCel inicia un procés participatiu per 'Els dies del Saurí', el seu nou disc

L'abril donarà el tret de sortida a la nova gira de la formació d'Alcoi

VerdCel ha endegat un procés participatiu i col·laboratiu a través de la plataforma Verkami per al finançament del nou disc, ‘Els dies del saurí’. Amb el seu treball més íntim VerdCel ens parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context en què vivim.

La idea de la pluja amara totes les cançons que il·lustren la recerca constant de cadascú de nosaltres, emulant la figura del saurí, per trobar allò que som malgrat les crisis socials i personals que ens toca viure. Amb una nova mirada, VerdCel vol  parlar del moment que vivim, un moment en el qual el degoteig de fora ressona en el nostre interior.

El nou disc de VerdCel anirà acompanyat D’un llibre publicat per Edicions Bromera. Contindrà les pàgines del còmic, els crèdits extensos del projecte, les lletres i el CD amb les cançons. Es concep com un treball unitari, creant lligams entre la narració gràfica i els temes musicals, alhora que cada element té la seua pròpia entitat. El CD, publicat per la discogràfica Temps Record, també es podrà trobar en format solt – cartronet. VerdCel pujarà a L’escenari combinant la música amb unes projeccions D’estètica renovada.

Una lluita per la supervivència dels projectes vitals

El còmic ens presenta un personatge que veu com la seua situació laboral es va deteriorant fins a perdre la feina. Es parla de les relacions interpersonals, del rerefons humà que hi ha darrere de cada acomiadament i de les reaccions que tenim en moments de crisi. Viurem en primera persona la humil lluita sindical i judicial que manté el nostre protagonista qüestionant el sistema que ens regeix. Una situació que fa sentir al protagonista que la seua vida es lliura pendent avall, sense fre. Es tracta de seguir-lo de prop i D’acompanyar-lo en el camí de poder agafar, almenys, una alenada D’aire fresc malgrat L’ofegament a que és sotmès.

Etiquetes: