Viatge al Centre de la Terra s.XXI amb la Cia. Roseland Musical

Una versió lliure de la novel·la de Jules Verne, amb projeccions audiovisuals de Franc Aleu

“Viatge al centre de la Terra s.XXI” és una versió lliure de la novel·la escrita el 1864 per l’escriptor Jules Verne, considerat el pare de la ciència ficció i de la novel·la d’aventures. La companyia de dansa Roseland Musical, amb 30 d’experiència en creació i producció d’espectacles dirigits a un públic infantil i Franc Aleu, un artista audiovisual que ha posat el seu talent al servei d’espectacles de teatre, dansa i òpera vistos als escenaris més prestigiosos del món , emprenen junts aquesta nova producció després de l’èxit de l’anterior coproducció “Pinocchio”.

És una versió lliure de la novel·la de Jules Verne, amb projeccions audiovisuals de Franc Aleu. L’espectacle ha estat coproduït pel SAT! Teatre i el GREC 2015. Es podrà veure al SAT els dies
9, 10, 16, 17, 23, 24 de gener.

L’espectacle es centre en la història de dues germanes, Eva i Ava, que decideixen seguir les passes d’un avantpassat i se’n van a Islàndia, on trobaran en Hans, el guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta.

Els ballarins-protagonistes interpreten coreografies clàssiques, break dance i dansa contemporània mentre travessen uns mons subterranis recreats en imatges digitals gràcies a Franc Aleu.

L’escenografia es compon de dues pantalles, la pantalla de fons d’escenari i una pantalla frontal gairebé transparent (tul), en ambdues es projecten els decorats i personatges virtuals. La transició d’imatges i personatges d’una a una altra pantalla formen un ambient 3D que envolta als nostres protagonistes.