Viatge al cor de la imaginació amb el retorn de "El Petit Dalí" al Poliorama en família!

Música, humor i fantasies surrealistes per obrir la porta del singular món de Salvador Dalí als més petits amb un espectacle de la companyia Únics produccions que des de la seva estrena al 2012 porta més de 200 actuacions per tot el país

Viu el Teatre dóna la benvinguda a la primavera amb “El Petit Dalí” d’Únics Produccions, un muntatge molt visual que les famílies podran gaudir al març al cicle “Poliorama en família”. Aquesta versió de les aventures d’en Salvi, basada en el llibre “El petit Dalí … i el camí cap als somnis” d’Anna Obiols i Subi, porta quatre anys recorrent la geografia espanyola contagiant a les famílies amb la seva bogeria artística.

“El Petit Dalí” explica la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella que dibuixaria tot el dia si no hagués d’anar a l’escola. Per deixar volar la seva imaginació s’acosta cada dia a la platja, on un dia troba una clau. La il·lusió per saber quins misteris pot obrir amb ella portarà al petit Dalí a conèixer els més estrambòtics personatges sorgits dels mateixos quadres del geni de Figueres. La banda sonora original de Núria Juanet i Clara Ripoll i la sorprenent posada en escena i interpretació dirigida per Lluís Juanet condueixen a petits i grans per l’increïble camí cap als somnis.

 

Fi de la gira

Les tres funcions programades al Teatre Poliorama junt amb dues funcions a Manresa i Maçanet a l’abril 2016 seran l’última oportunitat per poder gaudir d’aquesta versió de “El Petit Dalí”. Després de quatre anys sorprenent a espectadors arreu del país, el petit Salvi i els seus amics s’acomiaden per la porta gran. La companyia Únics Produccions va estrenar l’obra el 2012 i planeja tancar aquest cicle d’aventures amb la promesa de crear una nova adaptació per a futures temporades.