Vicenç Llorca uneix música i literatura amb “Simfonia de tardor”

La novel·la homenatja a Schumann amb una història d'amor, amistat i fidelitat en el marc dels paisatges de l'Alt Urgell i Andorra


L’escriptor Vicenç Llorca conclou la trilogia sobre les relacions amoroses, la vida i l’art amb Simfonia de tardor. En aquesta ocasió l’autor ha unit la música i la literatura. A través d’una estructura simfònica, homenatja al compositor del segle XIX, Robert Schumann.

Marc Giralt, protagonista de la novel·la, decideix retirar-se a Organyà amb el propòsit de culminar la seva trajectòria com a prestigiós músic amb la creació d’una simfonia. Divorciat de la seva dona, es retroba amb l’Emma, una cèlebre violinista i amor fugaç de joventut. A l’inici de la tardor de les seves vides, compartiran sense traves el que són i el que senten i la seva passió per la música.

Una novel·la intensa en la qual Vicenç Llorca uneix el paisatge del Pirineu i l’art per expressar els sentiments del protagonista. Simfonia de tardor té com a base la vida de Schumann i la seva relació amb la compositora Clara Wieck. Aquella relació li ha servit perquè els protagonistes de la seva novel·la s’hi emmirallin.