Vida, energia i grans dosis D’humor

Última setmana de 'Llorar por llorar' de Pez de Raya

El darrer espectacle de la companyia arriba a la seva recta final de la seva temporada a Barcelona. ‘Llorar por llorar’ es podrà veure fins diumenge 29 de juliol al Club Capitol– Sala Rubianes de Barcelona.

Després de 15 anys junts sobre L’escenari, Cristina Medina i Joan Estrader presenten un nou espectacle D’humor absurd amb el seu peculiar estil, marca de la casa. Dos actors immensos, versàtils, de currículum sòlid i demostrada categoria, capaços de dominar diverses arts i personatges a sobre de L’escenari.

‘Llorar por llorar’ recupera de nou el format original i D’èxit de Pez en Raya: Cristina Medina i Joan Estrader en L’escenari. Parella D’actors que treballa L’humor absurd amb absoluta subtilesa, elegància i que aixeca el riure de L’espectador durant tota la funció. En definitiva, un show que abasta un ampli espectre D’espectadors que busquen gaudir D’un humor sorprenent, molt assequible i D’alta qualitat.

Investigar noves formes de sorprendre a L’espectador per a provocar la riallada inevitable que produeix un bon acudit, és el treball que Pez en Raya porta realitzant des del seu naixement a Sevilla el 1997.
Etiquetes: