Vídeo del concert de Sopa de Cabra en un terrat, que va servir per presentar el festival Strenes

El film mostra la històrica actuació de la banda https://www.youtube.com/watch?v=19RVtV0m0bs

Strenes i Ajuntament de Girona presenten el video de Sopa de Cabra, ‘Camins’, que va servir per presentar el festival Strenes d’enguany, en un concert sorpresa al terrat de la oficina de Turisme de Girona, aplegant prop de 8.000 espectadors. El film mostra la històrica actuació de la banda dalt del terrat amb la Catedral, les cases de l’Onyar o el Barri vell de Girona com a teló de fons. Un fet que s’havia donat a Londres i Los Àngeles , i ara a Girona.

Inspirat en les mítiques actuacions dels grups The Beatles, a Londres, i U2, a Los Ángeles, el nou vídeo mostra l’actuació sorpresa que el grup gironí va oferir dalt del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona el 28 de març de 2015 i que va ser el tret de sortida de la darrrera edició del festival Strenes,

El film recull la interpretació en directe de la cançó ‘Camins’, que va ser una de les peces incloses en el repertori de l’històric concert . Els plànols de l’actuació de la banda es combinen amb imatges de la ciutat de Girona, amb la Catedral, les cases de l’Onyar o el Barri Vell com a teló de fons del videoclip. També són protagonistes de la cinta els seguidors de Sopa de Cabra que van assistir al concert i que van col·lapasar el centre de la ciutat .

Amb la realització del videoclip s’ha volgut documentar un concert inèdit i alhora promocionar la ciutat de Girona i el Festival Strenes en una acció de gran repercussió mediàtica i social que ja va aconseguir ser trending topic a Twitter el dia del concert

El vídeo, que es pot veure a www.festivalstrenes.cat, www.girona.cat/ciutatdefestivals i www.sopadecabra.cat, ha estat produït pel Festival Strenes, l’Ajuntament de Girona, Promo Arts Music i el grup Sopa de Cabra. La peça audiovisual es podrà visualitzar avui a partir de les 18.00H.