Vilafranca estrena festival d’estiu amb ESTIVAL

L’oferta de la programació engloba estils diversos i variats on tenen cabuda, entre d’altres, la cançó d’autor, el jazz, el folk o els ritmes més ballables com els jamaicans i la rumba

Dins els actes de la Capitalitat de la Cultura Catalana i com aesdeveniment destacat de l’estiu, Vilafranca obre les portes a la música del 31 de juliol al 2 d’agost amb ESTIVAL, un festival que des la modèstia de la primera edició té la intenció de quedar-se.

Estival neix com una de les activitats importants de la Capitalitat i té l’objectiu de potenciar la riquesa cultural de la ciutat a través de la música, tot oferint de forma gratuïta a la ciutadania un programa ampli pensat per a tots els públics.

Amb un format intimista, amb actuacions pensades per a ser escoltades en diferents  espais recollits del centre de la vila i en uns horaris que respectin el descans dels veïns, Estival portarà un tast de la música catalana cantada en català més representativa del moment.

El festival comença el divendres 31 de juliol amb les actuacions de Sanjosex i Astrio. L’endemà dissabte, es podrà escoltar pels carrers de Vilafranca a Carles Belda amb Marc Serrats, a laFundación Tony Manero i a Txarly Brown. I el diumenge, com a cloenda de l’Estival, es comptarà amb la presència dels artistes Roger Mas, The Gramophone Allstars i Pau Vallvé.

El Festival d’estiu de Música de Vilafranca del Penedès és una iniciativa de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana i rep el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.