Vilma Montoliu: “Hi ha moltes vegades que la comunitat que tinc és el que m’ha ajudat a estar bé, hi ha una retroalimentació”

"Ets llum" és una guia de meditació i autoestima de Vilma Montoliu

Vilma Montoliu ha publicat el seu segon llibre, Ets llum (Editorial Rosa dels Vents), una guia de meditació i autoestima.

Per què et sents culpable quan et cuides?

Quan et mires al mirall, t’estimes?

Com et parles a tu mateix, en positiu o en negatiu?

Tenir una autoestima baixa és un dels motius pels quals no som capaços de connectar amb nosaltres mateixos. Treballant l’autopercepció, podem millorar la nostra visió de la vida i despertar el poder innat que tots tenim a dins. A través d’eines i maneres de pensar que enforteixen l’autoestima i l’optimisme, ens sentirem empoderats i capaços de prendre decisions lliurement.

Aquest llibre t’ajudarà a creure en la teva capacitat innata de saber què és el millor per a tu. I, sobretot, et farà veure el talent que tens per transformar i inspirar positivament la teva vida i la de la gent que t’envolta.

L’autora

Vilma Montoliu és coach especialitzada en meditació i gestió de les emocions. El 2019 va posar en marxa un canal en català a internet sobre meditació que en pocs mesos va aconseguir milers de seguidors a les seves xarxes. Per acostar l’eina de la meditació, l’autoconeixement i el creixement personal als seus seguidors, utilitza diverses plataformes com ara YouTube, Spotify o Instagram, que han esdevingut la comunitat de creixement personal més gran en català. També ofereix retirs, cursos i xerrades.

És autora del llibre Meditar dona vida, publicat el 2022 en aquesta mateixa editorial.

Etiquetes: