Vintè Festival International del Disc i del Còmic

Els dies 27 i 28 de setembre a Perpinyà

El FID es renova de dalt a baix i afegeix el còmic entre els seus reclams. Es tracta d’una mostra consolidada i amb una tradició important a la Catalunya Nord
Aquesta nova etapa s’ha fet inevitable, perquè durant aquests vint anys D’història han passat pel festival alguns dels autors més destacats del món del còmic.

Aquest any L’Església dels Dominics de la capital del Rosselló acollirà el darrer cap de setmana de setembre tota L’essència de la música i del còmic amb una cinquantena D’expositors de vinils i una desena D’estands dedicats al còmic, que fan D’aquesta mostra una de les fires del disc més importants D’Europa, amb més de quatre mil visitants a L’edició de L’any passat. L’església també es converteix en un espai de trobada i intercanvi entre els apassionats de la música, del còmic, de L’art, de la fotografia, de la contracultura i de la cançó amb una programació molt variada.

Entre les propostes, hi ha la projecció del curtmetratge ?Viaje a la luna?, de Frederic Amat, L’exposició ?Lucie in the skeuD’, la mostra ?El discòbol de Pascal Comelade?, un event especial que presenta la discografia completa del prestigiós autor amb els cartells, els dissenys i les fotografies dels seus concerts.

També cal destacar L’exposició ?Blues’, de Pascal Mezzo, amb la primícia de L’edició original del seu darrer àlbum, consagrat al blues. A la Capella du Tiers-Ordre es podrà admirar la mostra ?Jazz? de Caroline Milin. També resulten atractius el concert excepcional de Pascal Comelade i la Lebel Canto Orchestra i la presentació del nou segell perpinyanès Bang! Records.

Etiquetes:
, ,