VinyaSons Ametller Origen presenta 12 experiències de música, vi i gastronomia

Cellers del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages acolliran del 29 de juny al 10 d’agost una dotzena de propostes enoculturals i gastronòmiques

Redacció.-La sisena edició del VinyaSons Ametller Origen presenta 12 noves experiències, en què la música, els vins i la gastronomia es combinaran en el festival enocultural i gastronòmic de referència de Catalunya durant les nits d’estiu.

Aquest any, Ametller Origen es converteix en patrocinador oficial del festival dotant-lo d’una identitat renovada: VinyaSons Ametller Origen. Una experiència única, que oferirà un maridatge gastronòmic amb els vins i caves de cada celler. A més, cada nit hi haurà la millor selecció dels productes. La conjunció entre VinyaSons i Ametller Origen sorgeix de forma natural per la coincidència de valors com la territorialitat, la proximitat i la qualitat.

En aquesta nova edició, els assistents podran gaudir de la màgia de la música en directe i degustar alguns dels millors vins i caves de cellers emblemàtics del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages, acompanyats d’un menú gastronòmic elaborat especialment per a cada ocasió. La programació musical de la nova edició del VinyaSons Ametller Origen aposta per les veus femenines més potents del moment, que sonen amb força als escenaris catalans i internacionals entre les quals hi ha Judit Neddermann, Gemma Humet, Paula Valls i Núria Graham. A més, s’aposta per nous talents com Magalí Sare de Quartet Mèlt i Marina Tuset.

Els grups vocals també tenen un paper destacat en la nova programació de VinyaSons Ametller Origen, entre els quals hi ha els guanyadors de la segona i la tercera edició del concurs Oh Happy Day! de TV3 In Cerscendo i Quartet Mèlt. A més, el pianista i compositor Marco Mezquida també actuarà en dues ocasions, una d’elles en companyia de la coreògrafa Sol Picó. El proper divendres 29 de juny a les 21.00h hi haurà el concert inaugural. Una proposta única i especial que, per primer cop, ajunta sobre l’escenari el Quartet Mèlt i Hanfris Quartet, dos dels grups vocals a capella més mediàtics del panorama musical actual. El concert de clausura, divendres 10 d’agost, serà a càrrec de la veu de la jove Marina Tuset, de només 22 anys, però que ja és reconeguda com a nou talent de l’escena del millor jazz pop.

Les experiències VinyaSons Ametller Origen inclouen el concert, la degustació de vins i el menú gastronòmic, així com una visita al celler una hora abans del concert. Les entrades es poden comprar a través de diverses plataformes online a partir del 4 de juny. Del 30 de maig al 4 de juny estaran a la venta en exclusiva pels clients d’Ametller Origen.