Viu el Teatre actualitza i rellança l'obra musical 'El Petit Dalí' al Poliorama

La programació està formada per un total de dotze espectacles, sis dels quals es presentaran en estrena

Viu el Teatre ha actualitzat l’obra “El Petit Dalí”, amb música nova, nous personatges i una nova escenografia, per a rellançar l’espectacle al Teatre Poliorama Barcelona. La reestrena d’aquesta obra de teatre musical es produeix a les portes de Nadal, amb sessions els dies 11 i 18 de desembre, i s’allargarà després de les festes, amb sessions els dies 15, 22 i 29 de gener.

“Aquesta és la història d’un geni, d’un petit geni, nascut a Figueres”, així comença la història d’en Salvi, un nen alegre i somiador que li agrada dibuixar a la platja on hi va per deixar volar la seva imaginació. Un dia, troba dins de l’aigua una clau grossa i brillant. La il·lusió de saber d’on és la clau i, sobretot, què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures on coneixerà molts personatges. Aquest és un espectacle amb música, a partir del qual l’humor, la fantasia i una gran dosi d’imaginació ens fan viatjar a través del fantàstic món de Dalí.

El cicle “Teatre Poliorama en Família” manté l’essència dels inicis de la programació de Viu el Teatre. L’objectiu és fer arribar el teatre a tothom, i cercar un públic ampli i heterogeni. Totes les obres programades, quatre espectacles de teatre musical, són propostes de mig i gran format de diversos gèneres, adreçats a infants de més de tres o quatre anys, segons l’obra. La durada d’aquests espectacles és d’una hora aproximadament.

Una programació única per al públic familiar

Viu el Teatre ofereix una programació única per introduir el públic familiar i els espectadors més joves a les arts escèniques des de tres cèntrics i destacats espais escènics de Barcelona: el Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB.

Viu el Teatre és una entitat privada sense ànim de lucre que promou espectacles teatrals de qualitat i innovadors entre un públic familiar amb l’objectiu d’arribar als espectadors més petits. Amb el lema “El batec del teatre familiar de Barcelona”, la 13a edició de Viu el Teatre vol posar en contacte les famílies amb nens i nenes de zero a dotze anys amb una acurada selecció d’espectacles teatrals infantils.

En aquesta nova temporada, la programació de Viu el Teatre està formada per un total de dotze espectacles, sis dels quals es presentaran en estrena: cinc novetats que es presenten per primera vegada davant