Wantun al Hard Rock Cafe

El grup indie actuarà en un nou Concert TR3SC per presentar el seu nou i esperat disc

El grup Wantun, amb una consolidada trajectòria en el panorama de L’indie actual, presentarà el seu segon disc al Hard Rock Cafe avui dijous 24 de maig a partir de les 22.00h. A Anònim X, el grup es desmarca de L’actual tendència cap al folk, i fa una aposta arriscada per L’electrònica i una sonoritat indie. 
El disc sorgeix de L’espectacle que la banda va presentar durant el 2011 en diferents teatres catalans, on combina teatre, música i projeccions. Aquest treball ha estat gravat a Blind Records i la producció ha estat compartida amb The Blind Joes (Santos & Fluren).
La constant evolució de Wantun ha fet que el seu directe sigui enèrgic i espectacular, i amb un ús distintiu de L’electrònica, les programacions i el sintetitzador.
Sobre el Club TR3SC
El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Iberautor, Prometeatre, Telentrada,El Periódico, Abacus Cooperativa i la Federació Llull, i compta amb la col·laboració de ServiCaixa. 
El club treballa per a dos públics determinats: els seus socis i els agents culturals de Catalunya. Als socis els ofereix informació detallada de L’oferta cultural a través dels seus mitjans i avantatges econòmics o D’exclusivitat per accedir-hi. Als agents culturals els ofereix una plataforma de comunicació multimèdia potent per promocionar la seva activitat i una plataforma promocional per incentivar la venda. Engegat el 23 D’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCatfm i El Periódico, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.
Etiquetes: