Whiskyn?s, L’últim concert

El grup reusenc diu adéu al seu públic després de 17 anys de carrera musical

Whiskyn?s farà aquesta nit el seu darrer concert de la seva gira de comiat a la plaça del Mercadal de Reus, la seva ciutat. Serà a les 23:30 i D’entrada gratuïta.
Un concert molt especial ple de sorpreses i convidats per acomiadar-se del públic després de disset anys intensos de carrera musical, vuit discos editats i més de cinc-cents concerts a les seves esquenes.

Els músics convidats al concert seran Lluís Gavaldà, Cris Juanico, Joan Reig, Josep Thió, Francesc Ribera (Titot), Jofre Bardagí, Miquel Abras, Àlex Rexach i Cesc Solé i acompanyaran a Whiskyn?s a l’escenari en diferents cançons.

Whiskyn’s va néixer a Reus (Tarragona) a mitjans de 1992 després de la dissolució del grup Terrat 26 (1989-1991) i de la modificació d’algun dels seus components. El desembre de 1992 enregistren la seva primera i única maqueta als estudis Entrepins de Tarragona. El maig de 1993 enregistren el seu primer disc, compartit amb dos grups més (Impresentables i Alta tensió) sota el títol genèric de “Els joves”. L’octubre de 1994 surt al mercat el primer L.P. íntegrament de la banda, que porta per títol el mateix nom del grup: “Whisky’ns cullons”. Després van venir Toc al dos, Lila, Dela nit al dia, Lluny, On, Souvenirs i Reus-París-Londres. El passat mes de març el grup va anunciar una aturada indefinida en la seva trajectòria.

La banda està formada per Joan Masdéu, veus, guitarres; Manel Lucio, guitarres, veus; Nando Oterino, baix, veus; Gerard Roca, bateria i Àngel Santiago, teclats, sintetitzadors.