White Summer torna a acolorir l’estiu a la Costa Brava amb més de 200 activitats en 23 dies

L’esdeveniment, una fórmula pionera i única en la seva posada en escena i contingut, reunirà les últimes tendències en arts escènics, disseny, música i gastronomia.

Redacció.-White summer torna el proper 4 d’Agost celebrant la setena edició durant 23 dies. Sota el lema “Think Up!” el Festival és una trucada obert a elevar-se i vibrar a un espai d’oci i entreteniment on el públic es dona cita amb la bellesa i la creació en les seves diferents expressions. Durant la jornada celebraràn el dia de la Solidaritat, i per això per cada persona que visiti Mas Gelabert, El festival donarà un euro a la Fundació Ramón Noguera.
El festival arrencarà amb una actuació de Voalà, una companyia argentina de teatre i dansa aèria que proporcionarà entreteniment als visitants amb la seva performance Voalà Station a l’aire amb música en directe.
El White Summer Festival compta amb concerts i esdeveniments per a tots els gustos
Entre els confirmats i a l’espera de molts més hi trobem la cantant i actriu Beth; la jove trompetista, cantant i compositora Andrea Motis, els DJs @SergiPedrero i @LucLoren, que arrasen a les xarxes socials i integren The Triplets Show, la banda tribut al més gran soulman de tots els temps, The Otis Redding Show; la companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana Brodas Bros, amb el seu innovador espectacle “el Ejército de la Luz”; i The Hanfris Quartet, grup vocal de gran musicalitat que presentarà el seu segon disc. Les nits de White Summer estaran amenitzades per les sessions de DJ a càrrec de Harvis.
A més el Festival comptarà amb la presència de la companyia pròpia formada per una desena de ballarins que animaran les tardes i nits. Tots els racons del Festival estaràn envaïts per diversos personatges i melodies gràcies als diferents espectacles itinerants per convertir-lo en un món oníric.
White Summer Festival tancarà aquesta edició amb una actuació sorpresa que no deixarà indiferent a ningú, es tracta d’un artista que no es descubrirà fins l’últim moment presentarà el seu nou àlbum.
Talks White Summer i Art contemporani
Hi haurà un espai on se celebraràn també Ted Talks amb ponents com Elsa Punset, Xevi Verdaguer, Albert Espinosa, Inés Arroyo i Jessica Goicoechea, a més dels sis Tallers creatius com l’experiència olfactiva i sensorial que formula Emotion Lab.
Inclouràn una mostra expositiva d’art contemporani per recórrer una varietat de disciplines com la fotografia, la pintura, instal·lacions i performances i demostrar com els artistes prenen consciència de la natura mitjançant diferents perspectives com a part de la seva filosofia de treball.
La Gastronomia més suculenta i The Big Table per compartir.
L’oferta gastronòmica s’amplia amb la zona Healthy. D’aquesta manera, es rendirà tribut al menjar saludable amb opcions tant temptadores com nutritives. A més els visitants seuràn a The Big Table per degustar les propostes gourmet adaptades a tots els gustos i dietes. Aquesta gran taula, a més, es convertirà en l’escenari principal de la companyia de dansa pròpia de White Summer. Els food spots són tant una sel·lecció de Food Trucks i Estands els quals estaràn dedicats al foment de la producció agroalimentària i vinícola local
Super kids és l’univers per a nens
Hi haurà també una zona dedicada a nens: Posaràn en marxa una zona sencera per a nens Super kids. Serà una invitació per a apendre, divertir-se, descobrir a través de l’experimentació, la creativitat, la imaginació, la tradició i les noves tecnologies. Tot això es farà amb els tallers: Ments Creatives, Action Painting i Back to eco on es proposaran activitats que fomentin una economia circular i més responsable amb l’entorn.
L’escenari del Super Kids comptarà amb espectacle de màgia, titelles, contacontes, “Robots” amb llums, “Nens del món”, de la companyia Roseland, i improvitzacions de la companyia de dansa amb capgrossos d’animals. A més de la participació de l’Escola de Música Sol i Solfa que oferirà dos concerts dels seus Alumnes de 7 a 20 anys.